Sunday, 24 May 2015

GMBM 1ST GIVEAWAY 2015

Sunday, 24 May 2015
Asslamualaikum..
yeah... malam ni dgn hati berbunga nya officially ahli GMBM
kat sini jugak nak amek kesempatan nak ucapkan tq so much to kak khaty..
tertarik ngan tagline Group Mama Blogger Malaysia
which is 'Hanya Mama, Tiada Retis, Tiada Newbie'
bile join group wassap, upenye mama mama group sume super sporting..
cume bile kenalkan umo 23, masing2 kata mudanya.. haha
btw terima kasih ahli group sporting and terima ira as ahli :)

so malam ni of cos nak join segmen GMBM..

http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

klik banner utk join

just complete kan sume syarat and siap..
Jom Join GMBM 1st Giveaway!


GOODLUCK :)


4 comments:

  1. Singgah blogwalking :)


    Nak free vitamin tak?
    Jemput singgah ke blog saya:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/free-vitalea-untuk-ahli-baru-shaklee.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join dan sudi untuk memenuhi kesemua syarat Segmen bagi melayakkan anda memenangi hadiah yang di tawarkan. Senarai peserta telah di update,boleh periksa nombor masing-masing. Jika tiada,sila maklumkan segera. Terima kasih.


    http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  3. salam.singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  4. Good luck..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete

Mommy On The Blog © 2014