Sunday, 31 May 2015

Introducing: Cheesekut In Jar

Sunday, 31 May 2015
Assalamualaikum..
due tiga hari ni bz nauuu..
xsempat nak online pon.. kat fb je online sbb tru fon..
cut short la sbb nak tido kan..
due tiga hari ni akhirnya misi projek pertama terlaksana..
so now Mommy with Jar introduced you

Cheesekut in Jar...
taraaaa...


Milky Nestum Flava


Black Beauty Cheesekut in Jar




Creamy Milo Cheesekut


All flavour.. Nestum.. Oreo.. Milo and Plain Cheesekut
Coming Soon Moist Batik In Jar


setakat dua hari ni, aku da dapat 30 jar order from area selangor and kl..
syukur.. actually da lama nak buat ni.. tooks months utk aku pk and tgk apa yg aku patot buat
up coming project, sesuai utk bajet doorgift..
moist batik.. party cocktail pudding and moist cake in jar with twist of cheese..

utk cheesekut ni, harga promo..
bole contact 0175171156 kalau nak try..
murah murah ja kita juai..

dgn rasa rendah dirinya jgk nak mintak tunjuk ajar yg mana da lame bniaga tu 
lau sudi nak bg tips ke ape, silakan..saya budak baru belaja..sgt perlukan bimbingan :)

apapon doakan projek Mommy With Jar ni berjaya yea.. 
wish me a very good luck.. thanks guys :D



8 comments:

  1. Takder tips apa yg boleh bagi sebab ciknad pun tak bisnes...;) neway nak wish good luck..all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heghe..xpe.kasi supporrt pon ok.. tq :D

      Delete
  2. nak buat sendiri cheesekut ni tak terbuat2..haha sakit hati plak dengan diri sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape kata order kat kita je.. haha :P :P

      Delete
  3. Wow! Bisnes terbaik.
    Sebab makanan ni kalau sedap in shaa Allah berjaya.
    Lebih2 plak ciskut, memang la sedap!!!
    Tahniah ye atas bisnes ni...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hehe..mama yani.. try dlu la.. bar tau sedap ke idok :P

      Delete

Mommy On The Blog © 2014