Monday, 4 May 2015

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Monday, 4 May 2015
Assalamualaiku..

ni blog baru ira..
blog lama terpaksa delete.. btw nak join balik segmen ni sbb blog lama da nak delete..
newbie baru nak bkenalan ngn blogger lain and blogwalking tgk hasil2 tulisan org lain
so sape yg nak join jomla..
ikot syarat simple by aku penghibur..
Good luck :)




{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog :


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

11 comments:

  1. Salam, shad singgah membalas kunjungan dari segmen sama :D semoga berjaya.. :D shad

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shad cari button follow blog, tapi tak jumpa, heeehe..

      Delete
    2. haha...shad..sorry2.. blog baru buat..lupa nak letak button follow.. nasib shad tegur

      Delete
    3. Hehe, beres.. done follow.. :D
      cantik blog, polka dot.. shad suka.. hehe

      Delete
  2. assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
    Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

    ReplyDelete
  3. kunjung balas dari segmen sama. Good luck :)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen sama ..http://www.maisarahsidi.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html.. done follow blog sis ;)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sis.. kite nak join jugak ye

    http://www.atiqahmutaza.com/2015/05/newbie-blogwalking-2015-by-eyra-saha.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete

Mommy On The Blog © 2014