Sunday, 28 June 2015

Happy 8 Monthsarry Baby Zafri.. Gigi Zafri da due batang!

Sunday, 28 June 2015
Assalamualaikum...
harini genap baby zafri 8 bulan..
rasa macam baru semalam mommy dapat tau mommy pregnant..
rasa macam semalam mommy muntah sampai lembik..
and rasa macam baru semalam betarung nyawa kuarkan 4.3 kilo nyawa dari rahim mommy..
cepatnya masa berlalu.. da tinggi ank teruna sampai bole kua walker sendiri..
da manjat merata.. da mula bdiri nak lepas tangan..
paling mommy ngan babah seronok, gigi due batang dye haha...


finally dpt jugak snap gambar gigi first dye wat kenangan.. lau time sedar ni jgn harap la kan.. ni sbb 
dye letih puasa so dye tertido.. eh..puasa ke zafri mihmih..



btw nak selit aktiviti due hari lepas.. dua hari pegi shopping..sbb?
mak nye nak shopping pusing tawaf satu mall sampai dapat hajah kot.. tu pon xdapat lagi bende yg nak dibeli.. babah nye bagi duet raya awal.. dulu time xxdapat duet lagi, mcm mcm aku nak beli..
bile duet kat tangan, ape pon aku xtao nak beli haha..




haa..zarin menyopping jugak.. ni suar dye bekenan.. well.. korang tgk gambar ni kan.. dye baru nak try try..masuk fitting room.. kuar.. dye amek terus.. haaa.. ni la suar dye beli.. senang gile laki shopping haha



penangan shopping di bulan puasa.. bawak carrier je konon.. sbb zafri xnak duduk dalam stroller dye.. last last mak ngan abah dye xlarat nak shopping sambil dokong bambam ni.. beli terus stroller baru.. please please please zafri tolong la nak duduk dalam stroller ni haha..
apepon.. kiteorang happy.. bagi dye merasa.. lagipon sbb dia jugak rezeki kami bertambah..
:D

Moga Zafri membesar jadi budak yg bijak..sihat and kuat.. penyejuk hati mommy ngan babah..abang yg baik untuk adek adek.. and mommy harap sgt.. tolong jaga gigi dua batang kamu yg baru nak tumbuh tu.. jgn lasak sangat.. mommy syg gigi kamu.... hahahaha.. lariikkkk
















2 comments:

  1. cpt jugak gigi tumbuh...Aqil 10 bln br tumbuh gigi

    ReplyDelete
  2. wah dah naik 2 batang gigi ye. pasni macam2 le mak dia bagi makan sbb dah ada gigi.hehe...

    ReplyDelete

Mommy On The Blog © 2014