Tuesday, 21 July 2015

Aidilfitri 2015 with my DoubleZ

Tuesday, 21 July 2015

Assalamualaikum..
Lamanya senyap sunyi dr blogging huhu..busy sgt dgn bisnes kecik2 n jugak melayan karenah si baby zafri..
Mana tak nye, kita sibuk wat order org, dye sibok 'kemas' rumah..hehe

Entry yg xbape short ni, ira nk wish Selamat Hari Raya Aidilfitri to all bloggers..friends..Group Mama Bloggers Malaysia sekali.. siyes happening tgk kat group wassap GMBM upload gmbr raya dgn family.. happy

Taun ni kiteorang xdpt balik kg sbb zarin duty.. so sambut raya bertiga kat base.. a bit different la sbb wat kuih raya sorg2.. pdhl dr kck, sampai besar,tiap taun wat kuih raya dgn mak..
Sambil dgr n nyanyi lagu raya.. meriah.. taun ni aku wat kuih raya sambil dgr lagu rap.. haha
taun ni jgk, aku la yg mak.. main switch dlm umah.. kemas umah.. tkr lngsir.. buat kuih.. prepare baju zarin n zafri.. complete turn over.. yeah.. imma big girl now hehe..

Even raya jauh dari family n terasa kurang meriah.. TAPI...... aku xsedih sbb kita kene pikir... ada lg org lg sedih n senasib dgn kita... mybe bru hlg org tsyg.. yg xmmpu nk celebrate raya..yg mangsa banjir dok dlm khemah lagi.. so no reason to be sad..Allah tu sebaik baik perancang kn.. ade la tu hikmahnya.. raya kita ttp sambut.. sederhana pon jadila

So dikesempatan ni.. ira and zarin wishing u guys Selamat Hari Raya Adilifitri.. Maaf Zahir dan Batin..

Pssst... nak tempek gambaq raya sikit ni hehe..

Thursday, 2 July 2015

Pemenang Mommy's Signatures 1st Giveaway

Thursday, 2 July 2015
Assalamualaikum..
first of all , sejuta maap walaupon belum raya lagi sbb terlambat umum..
keadaan kesihatan yg x mengizinkan, mmg xlarat nak on lappy
tapi pemenang nye kita da wat cabutan semalam and tinggal nak annouce je..

macam yg dijanjikan.. cabutan dibuat oleh dak tecik ni..



hah! aunty! uncle! zafri da cabut undi!


memang membantu tol assistant mommy ni.. kemain dye gaul nye kertas undi tu.. hahaha
so dibawah senarai pemenang yg Baby Zafri pilih.. 



Tempat Ketiga : Topup RM 10.60



Mama Kathy R'bain... terkejut iooollsss.. Baby Zafri pilih Mama Kathy upenye haha



Tempat Kedua : 3 Jars Baby Krispie Milk Chocolate




Tempat Pertama : 4 Jars Baby Krispie Milk Chocolate







TAHNIAH!!


Kepada para pemenang, bole tuntut hadiah kat ira kat whatsapp or message

Peserta no ____
Nama..Alamat.. dgn No phone
ke 0175171156
Tahniah ye semua.. pada yg xmenang kali, inshaAllah, next time oke.. ape apeon , sgt sgt beterima kasih pada korang semua yg sudi join giveaway yg xseberapa ni.. anda semua daebak! :D InshaAllah.. next time bole wat segmen giveaway lagi :D





Mommy On The Blog © 2014