Saturday, 8 August 2015

Dedicated to My Bestfriend on her 23th Birthday

Saturday, 8 August 2015

Assalamualaikum
Lama tol xupdate blog.. charger laptop rosak.. smlm nak beli.. xteringat jugak.. adoi... banyak sgt cita da miss..
Update kat fon jela nampaknye..

3 Aug lepas, birthday my beloved bestfriend.. Nor Mimi Afiza Zaime..
Mak buyong ni da sarat sgt da.. tunggu hari je nk meletop haha..
Maybe dlm dua tiga hari ni ni asenye..

Actually mmg nak sgt dye x expect.. mmg aku xwish langsung bday dye cm taun taun lepas.. sbb kali ni kebetulan aku balik umah mom in law kat sg siput..So mmg dekat sgt la ngan umah dye kat ipoh..thats why kali ni bole wat suprise bday celebration..

Tapi.. budget aku lak ciput haha.. sbb last mnute planning.. kebetulan ada kg kan.. xpela.. seiklas hati aku n zarin nak buat ni..hope mak buyong happy.. pasni ko jgn gatai nk berkek bagai.. 44 hari mkn nasik ikan kering ja buleh hahaha..

To Nor Mimi Afiza
This post is dedicated to you...

Wahai makbuyong...
Aku xpandai nak madah panjang..xpandai nak ayat bunga. Kau kenal sapa aku..direct.. no fancy word like darling..yunk or whatever girly stuff..ni je aku mampu ucap.. ni je aku mmpu buat utk tgk kau happy..

Friendship ni aku rasa sgt meaningful utk aku.. first time aku kenal ko...aku tgk gaya ko.. sama je mcm kiteorg.. gila.. banyak cakap..tett tett tett mulutnya.. hahah... xlama baru aku tau, anak dato rupanya.. siyes gue kaget banget..aku budak kg je weyh.. to have u as my friend well..frankly speaking mmg scary..

As time passed by.. we get along very well.. aku.. mimi..mimok..kecik..eiyaa.. satu gengla sume ni.. bila xde salah sorg, ase kureng sikit... kan?

Aku tabik mu mimi..sangat humble.. bole duduk rumah kg..bole bgaul dgn kiteorg.. xde nak bajet hot stuff..mmg org xkan tau la sapa ko kan.. aku adore kau.. susah nak dapat..

And dengan kau jugak la.. aku kenal zarin.. Allah temukan kau dgn aku, utk aku kenal suami aku.. org yg paling mmbahagiakan aku.. lelaki yg sempurnakan kekurangan aku.. all through you..

Sempena hari lahir kau yg ke 18 ni..ehh.. 23.. maaf..hehe.. aku harap kau happy selalu dgn org org yg kau syg.. and paling penting... aku doa sgt sgt supaya kau selamat bersalin nanti.. wish both you and your baby selamat..sihat..tu je harapan aku.. bkn aku je.. mimok..eiya..kecik.. all of us wishing you the same.. aku nervous..ase cm aku lak yg nak bersalin..xsabar tgk anak aku tu.. we wait for your baby syurga..baby.. kuar cepat.. mommy mommy suma xsabar sgt da ni.. haha...

Last but not least..sahabat ku Nor Mimi Afiza.. Aku syg kau dunia dan akhirat...

2010-2015 and still counting.. We love you.. :)

1 comment:

  1. wah,,sangat best kan kalau dapat kawan yang humble.

    ReplyDelete

Mommy On The Blog © 2014