Saturday, 8 August 2015

Short Getaway to Aquaria, KLCC

Saturday, 8 August 2015

Assalamualaikum..
Update Utk 22 July lepas.. dok pending ja entry ni.. maka marilah kita edit and post yea..

Supposed lepas raya ni nak p cuti cuti melaka.. tapi kena postponed lagi sbb da xdapat cuti haha..cuti yg da amek ni 2 minggu mmg nak spend kat kampung.. so apakan daya..pasrah.. bila da kata postponed tu aku xtao la bila nya nak dapek haha.. sabau jola..

So zarin gantikan dgn jalan jalan cari ikan.. but its ok.. janji dapat spend masa dgn my double z.. mana pon bole.. kali ni kiteorang g Aquaria,KLCC.. tempat nature cmni mmg kiteorg suka..

For me.. mmg best..besar.. banyak benda nak tgk.. n ngam time tu dpt tgk feeding time utk pirana.. pirana weyyy.. bkn rihana tau... ngeri iolls.. sekejap je daging tu habis.. lahap betoi hahahaa...

Highly recommended utk sapa yg nak jalan jalan cari ikan..aku excited sbb nak tunjuk kat zafri sama.. ehh zafrii...look at this.. ehhh zafri.. tuu tuuu belut lektrek.... zafri.. zafri.. sampai terkebil kebil mata budak tu hehe..

Apapon xkesah la jalan dlm negeri..luar.. or tepi negeri sekalipon..asalkan manfaatkan tiap saat yg kita ada ngan family kita sebaiknya.. make the best of it..hargai tiap detik..sebab kita xtao.. bila Allah akan amek balik segala nikmat yg dia bagi pinjam kat kita..short getaway mcmni pon da best bile kita tau menghargai org sekeliling kita..ok.. selamat bejalan uollls :D



3 comments:

  1. aquaria best !
    da bw anak2 skali gi ari tu.
    diorang memang njoy...

    ReplyDelete
  2. seronoknya kalau ingat pengalaman pergi aquaria.entah bila boleh pergi lagi.

    ReplyDelete

Mommy On The Blog © 2014